Inspirationshelg med Sveriges ungdomsråd

Tema: Bli större, bli starkare

Den 7-9 maj är det dags för årets andra inspirationshelg, denna gång i Finspång. Temat för helgen är medlemsrekrytering och ni kommer att få lära er massor om medlemskap och hur ni kan jobba med det på hemmaplan. 

 

    Foto: Johannes Liljelund 

Under helgen kommer ni att få lära er allt om hur ni som ungdomsråd blir större och starkare. Tonvikten kommer att ligga på själva medlemsbegreppet. Ni kommer framförallt att få lära er hur ni kan jobba med att rekrytera nya medlemmar, göra verksamheten så pass bred att det finns någonting för alla och hur ni skapar ett forum där andra vill vara med. Program kommer inom kort upp på hemsidan.

 Praktiskt

Denna gång arrangeras helgen tillsammans med Finspångs kommun och ungdomsråd. Det är till Finspångs busshållplats/station som ni bokar era biljetter. Som vanligt är det gratis att delta och ni får åka så många ni vill, däremot står ni själva för era biljetter. Tänk på att ange ankomst och avgångstid när ni anmäler er. Detta för att vi skall kunna möta er vid stationen.

Programmet börjar inte förrän ca 18:00. Incheckning är från tidigast kl 17:00. Kommer ni innan har ni möjlighet att lämna era väskor för förvarning, men inget program kommer att finnas under denna tid.

Vi sover i klassrum vilket för att ni måste ta med er madrass/liggunderlag och sovsäck.

 Målsmans underskrift

Är ni under 18 år måste ni ha med er en blankett som är underskriven av er målsman/vårdnadshavare. Denna lapp kommer ni att få utskickat till er via mail och post efter att ni har anmält er. Denna kan komma ett tag efter att ni skickat in anmälan då vi inte hinner svara alla direkt, så ha tålamod, den kommer. 

Facebook

Har du/ni kontakt med andra ungdomsråd som du/ni tycker skall komma? Bjud in dem via Facebook, och hjälp oss att sprida information om helgen, alla våra medlemmar är välkomna. Är man inte medlem så är det bara att ansöka.

 Medlemsfonden

Om ni känner att det tryter lite i budgeten kan ni söka bidrag för era resor genom att fylla i en ansökan direkt på hemsidan. Även här gäller det att ni bokar resan själva, och sedan får ersättning genom uppvisande av kvitto.

Anmälan

Sista anmälningsdag är 1 maj.


Källa: http://sverigesungdomsrad.se/nyheter/2010/4/16/inspirationshelg-7-9-maj.html



Kommentarer
Postat av: Josefine

Jesper, Josefine, Emma J är klara att åka. Två platser kvarstår!!

2010-05-02 @ 21:07:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0