Något annat som ska finnas tillgängligt för alla! :)

Bokföring 2010 och 2011

Arrangemang och inkomster:

Vi (Åseles Unga) har inte arrangerat så värst mycket som gett oss pengar till vårt konto direkt. Men vi har arrangerat tillräckligt mycket för att få ihop 1136 kronor! Men vi har i alla fall ordnat två saker som gett oss pengar – med hjälp av dom vuxna såklart!

Första Arrangemanget – Åsele Marknad –

Under Åseles sommarmarknad så fick vi sponsring av Vuxenskolan med ett tält, av vuxenskolan så fick vi en marknadsplats och av Ica supermarket så fick vi läsk och kexchoklad att sälja. Så under marknaden så arbetade vi gladeligt i det lilla tältet som vi hade fått lite mysigt inuti med en sackosäck från familjen Bäckström/Rönnberg, en soffa från Ungdomsgården och trevlig stämning! Det var tänkt att vi skulle hålla på med försäljningen av dricka och kexchokladen från fredagen till söndagen men tyvärr så rasade och knycklades” ihop så försäljningen dog ut på efter en dag. Men bara under den dagen så lyckades vi få ihop 516 kronor!

Andra Arrangemanget – Målarkväll på Ungdoms gården –

Den 4/2 så ordnade vår syrelse en målarkväll på ungdomsgården. Vi hade musik där – framförd av Emma Hellgren och Rasmus Ågebro. Dom sjöng medans alla andra ritade och jag satt i kassan och sålde det som blev kvar av kexchokladen och drickan sen marknaden. Efter att dom som målade hade målat ett tag så började juryn, alltså Veronika Persson, Sylve Holmgren och Rickard Molander. Och tack vare försäljingen så fick vi in 600 kronor!

Arrangemang och utgifter:

Vi (Åseles Unga) har inte behövt göra av med så mycket pengar. Bara 159 kronor.

 

Enda Arrangemanget som krävde utgifter – Målarkväll på Ungdoms gården –

Eftersom ni redan vet vad vi gjorde så går jag rakt på sak. Vi köpte två saker på ICA som sammanlagt kostade 59 kronor. Dem sakerna var en stor coca cola flaska till första priset och vattenfärger till målarutrustningen.

Ett sätt att tacka en riktig eldsjäl på som krävde utgifter –

När vi skulle ha målarkvällen så skulle vi ju baka lite kakor att bjuda på. Men det helt otroliga var att Rigmor Bäckström ställt sig och bakat jättemycket kakor åt oss! Så vi i Åseles Unga köpte en fin blombukett för 100 kronor som tack.

Allt samlat i en enda tabell:

Inkomster

Utgifter

Sammanlagt

 

1136

159

1295


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0